Primul pas este cel mai greu

First step

Da, asta așa este. Cel mai greu este într-adevăr primul. De aceea fiind primul meu blog, cel mai greu îmi este să scriu primul post. Așa că pentru a ușura lucrurile, voi începe cu motivul pentru care am decis să îmi fac un blog pe dezvoltare personală, așa cum văd eu dezvoltarea personală.

Aș putea spune că misiunea mea în această viață este să ajut oamenii să “vadă”, să conștientizeze resursele de care au nevoie și nu numai. Întâlnesc oameni noi aproape zilnic. Pe unii ajung să îi cunosc mai bine, pe alții mai puțin. Dar ceea ce observ este că foarte mulți dintre noi avem “probleme”, pe plan profesional sau personal. Eu consider că fiecare problemă are cel puțin o soluție, asta dacă alegem să avem o mentalitate orientată spre soluții. Pe toți aș vrea să îi ajut cum pot eu mai bine. Iar prin acest blog, sper ca ceea ce scriu să ajungă la cât mai mulți oameni. Tocmai de aceea, dacă rezonezi cu ceva oricât de mic de aici, te rog dă share mai departe, ca mesajul să ajungă la cât mai mulți. Recomandă ceea ce îți place, este una dintre cele mai naturale acțiuni pe care le facem.

Bineînțeles că nu tuturor le va plăcea ceea ce vor citi aici. Este și normal, deoarece fiecare are opinia lui. Eu aici îmi voi exprima opinia mea și sunt total de acord ca tu să crezi sau nu ceea ce vei citi. Am o singură rugăminte în schimb, și anume să îți dai voie să “vezi” atunci când citești acest blog.

Voi scrie de fiecare dată când am ceva relevant de transmis. Doar că nu știu cât de des va fi, e posibil să am 2-3 postări pe lună sau 8-9. Dacă cineva dorește să scriu despre o anumită temă, cu mare drag o voi face.

Până data viitoare, dă-ți voie să vezi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s